Instellingen OSX Mail

Klik in het menu ‘Mail’ op ‘Voorkeuren’

mail_osx_02

Selecteer ‘Accounts’
    Klik op ‘Voeg account toe’ (1) om een nieuw mailaccount aan te maken

mail_osx_03

U ziet het tabblad ‘Accountinformatie’
    Bij ‘Accounttype’ selecteert u ‘POP-account’ (1)
    Bij ‘Beschrijving’ vul je in ‘Thats Yours’ (2)
    Bij ‘E-mailadres’ vul je je  e-mailadres in (3)
    Bij ‘Volledige naam’ vul je je naam in (4)
    Bij ‘Server inkomende post’ vul je in: mail.[eigendomein.nl] (5)
    Bij ‘Gebruikersnaam’ (6) en ‘Wachtwoord’ (7) vul je je e-mailadres en wachtwoord in
    Bij ‘Server voor uitgaande post’ (8) klikt je op ‘Opties’ om de huidige server te wijzigen of op het pulldown-menu om een server toe te voegen.
mail_osx_04

Bij ‘Server voor uitgaande post’ klikt u op ‘Opties’ om de huidige server te wijzigen of op het pulldown menu om een server toe te voegen.

mail_osx_05

Bij ‘Server uitgaande post’ (1) vult u in: mail.[eigenprovider.nl]
    Bij ‘Serverpoort’ (2) hoort het poortnummer 25 te staan
    De optie ‘Identiteitscontrole’ dient niet ingeschakeld te zijn

mail_osx_06

Selecteer het tabblad ‘Geavanceerd’
    De opties ‘Schakel deze account in’ (1), Controleer deze account…’ (2) en ‘Verwijder berichten…’ (3) dienen allemaal ingeschakeld te zijn
    U kunt zelf bepalen hoe lang u de berichten op de server wil laten staan (4)
    Klik op ‘OK’ (5), om het venster af te sluiten

mail_osx_09