Instellingen e-mail

Voor het instellen van je mailprogramma heb je de volgende gegevens nodig:

• je e-mailadres
  • het wachtwoord je uw e-mailadres
  • het accounttype: je kunt kiezen voor zowel IMAP als voor POP3
  • de inkomende mailserver: dit is altijd mail.[eigendomein.nl]
  • de uitgaande mailserver: dit is de mailserver van je internetprovider (kpn, ziggo, upc, etc)

Ben je klant van Ziggo, dan is de mailserver smtp.ziggo.nl
    Ben je klant van KPN, dan is de mailserver mail.kpnmail.nl

Klik hier voor een lijst met servers van de grotere providers: Providers

12Move smtp.12move.nl
Alice smtp.alice.nl
Bit smtp.bit.nl
Casema mail.casema.nl
Chello smtp.chello.nl
Cistron smtp.cistron.nl
Compuserve Classic smtp.compuserve.com
Compuserve 2000 smtp.cs.com
Concepts mail.concepts.nl
Dataweb smtp.dataweb.nl
DDS smtp.dds.nl
Demon post.demon.nl
Etrade mail.gebruikersnaam.etrade.nl
Euronet smtp.euronet.nl
HCCnet smtp.hccnet.nl
Het Net mailhost.hetnet.nl
Home mail.home.nl
Introweb smtp.introweb.nl
Kabelfoon smtp.kabelfoon.nl
KPN mail.kpnmail.nl
KPN Internet plus bellen mail.direct-adsl.nl
Luna smtp.luna.nl
Multiweb smtp.multiweb.nl
NL net smtp.nl.net
OneTel Net mail.onetelnet.nl
Orange smtp.orange.nl
Planet Internet mail.planet.nl
Scarlet smtp.scarlet.nl
Solcon mail.solcon.nl
Superweb mail.superweb.nl
Tele2 smtp.tele2.nl
Telfort smtp.telfort.nl
Tiscali smtp.tiscali.nl
upc smtp.upcmail.nl
UUNet smtp.nl.net
Wanadoo smtp.wanadoo.nl
WorldAccess mail.planet.nl
WXS mail.planet.nl
Xs4all smtp.xs4all.nl
ZeelandNet mail.zeelandnet.nl
Ziggo smtp.ziggo.nl
Zonnet smtp.zonnet.nl

Handleidingen

Bekijk de volgende handleidingen voor het instellen van je mail:

* Mac OSX: let op dat u bij de uitgaande mailserver de smtp van uw eigen provider invult en niet mail.. “Gebruik identiteitscontrole” hoeft niet aangevinkt te zijn.

Instellingen voor mail versturen via de mailservers van That’s Yours:
smtp-servernaam: mail.[eigendomein.nl]
smtp-poort: 587
beveiligde verbinding (SSL): nee (of uitgevinkt)
Verificatie vereist voor verzenden: ja (of aangevinkt)
gebruikersnaam: je e-mailadres
wachtwoord: bijbehorend wachtwoord
versleuteling: LOGIN (of als dat niet mogelijk is, dan PLAIN of “Leesbare tekstverificatie”)

Webmail

Het is ook mogelijk om je mail te lezen via de webmail. Je vindt de webmail op http://mail.[eigendomein.nl] of op  http://mail.thatsyours.nl.

Vul je e-mailadres in als gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord om in te loggen in de webmail. Let op: bij wat oudere accounts dien je het apenstaartje te vervangen door een punt, dus info.[eigendomein.nl] in plaats van info@[eigendomein.nl]