Een website laten bouwen doe je bij That’s Yours uit Hoevenop:  9 juni 2015, door: William van Veldhoven

De tijd dat een website niets meer was dan een duur visitekaartje is natuurlijk al lang voorbij. Een site is een van de belangrijkste instrumenten die je als ondernemer in kunt zetten in je marketingtraject.

Het is je beste communicatiekanaal naar je potentiƫle doelgroep en een krachtig platform waarmee je interactief met je bezoeker in contact kunt treden. Een goede website verdient zijn investering in een mum van tijd terug!

That’s Yours bouwt al bijna tien jaar professionele websites voor ondernemers. Dit doen we vanuit Hoeven in het Westen van Brabant. Naast kwaliteit en duidelijk houden we van Brabantse gezelligheid. Maar een website bouwen blijft bij ons een serieuze bezigheid.


Het begint met een idee

Het bouwen van een website begint bij het idee van jou als ondernemer. Met een site kun je concreet vorm geven aan jouw idee zodat je uiteindelijk je doelgroep kunt bereiken. Een website is dan ook een middel en geen doel. We denken graag me je mee en willen een website voor je bouwen waarmee je je doel kunt bereiken. Dat doel bepaal je zelf. Wil je je doelgroep informeren, aankopen laten doen, in contact komen met nieuwe potentiele klanten, alles is mogelijk.

Goed voorbereid aan de slag

Een goede website kent een goede voorbereiding. Het is nodig eerst te bepalen wat de functie wordt van de website. Welke doelgroep of doelgroepen ga je bereiken en wat komen de doelgroepen doen. Welke informatie wordt er aangeboden en wat wordt de structuur van de website. Waar kan de bezoeker van de website naar toe vanaf een homepage en welke doelgroeppagina’s moeten er vanuit Google gevonden kunnen worden. Met een plan van aanpak kom je beslagen ten ijs en kan worden begonnen aan het bouwen van de website.


 

Scrabble SEO

Technisch in orde

Zoekmachineoptimalisatie is hot. Een optimale website is technisch zo ingericht zodat zoekmachines zoals Google begrijpen waar de website over gaat en ze pagina’s in de zoekresultaten tonen wanneer er wordt gezocht op relevante zoekwoorden. We bouwen websites graag met het gratis pakket WordPress, omdat WordPress met de juiste inrichting technisch goed aansluit bij de voorschriften die zoekmachines verlangen. Omdat WordPress Open Source is, is het gratis en kan iedereen bijdragen aan de basisfunctionaliteit. Het pakket kent een enorm actieve community, waardoor er veel extra functionaliteit wordt bijgebouwd (zowel gratis als betaald) en eventuele beveiligingslekken snel worden opgelost. Met WordPress als basis richt je je website technisch sterk in.


Het oog wil ook wat

Een eigentijdse uitstraling is belangrijk om je doelgroep te kunnen boeien. Een vormgeving die niet meer van deze tijd is of die niet aantrekkelijk is kan ervoor zorgen dat bezoekers afhaken. Hierdoor verlies je potentiele klanten en beperk je je mogelijke winst. Daarnaast bepaalt de vormgeving hoe je bezoeker je site kan gebruiken. Via welke weg komt de bezoeker bij de juiste informatie, krijgt hij mogelijke keuzes voorgeschoteld en bereikt hij uiteindelijk zijn doel. Met de juiste layout en visueel aantrekkelijke elementen kun je je bezoeker door je website heen leiden zodat het doel wat jij vooraf hebt bedacht daadwerkelijk wordt behaald. We stemmen de website af op de huisstijl van je bedrijf en we hebben de kennis in huis om de structuur van de website en afzonderlijke pagina’s af te stemmen zodat je doelen zo goed mogelijk kunt behalen.

Inhoud

Als je wat toevoegt op het internet, dan heb je volgens Google een goede website en word je beloond. Bedenk daarom waarom jij beter bent dan de concurrent en gebruik deze toegevoegde waarde om je diensten of producten aan te prijzen. Goed geschreven artikelen, productreviews en sprankelende afbeeldingen zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige website. We kunnen je ondersteunen bij het schrijven van webteksten of deze voor je laten schrijven. Bedenk wel dat je zelf de ondernemer bent en zelf het beste weet wat je wilt aanbieden of verkopen. Het bepalen van de inhoud ligt daarom voor een groot deel bij jezelf.

Bezoekers komen terug om nieuwe informatie te vinden. Een website is dus ook niet af wanneer je hem voor het eerst online plaatst. Door continu te werken aan nieuwe content zul je bezoekers blijven boeien en blijft de bezoeker terug komen. Het steeds toevoegen van content zorgt er ook voor dat zoekmachines zien dat de site actief is en dat betekent automatisch dat je stijgt in populariteit en dus ook in de ranking van de zoekresultaten.


Meten is weten

Een website laten bouwen doe je als ondernemer niet voor niets. Je wil uiteindelijk dat de website wat gaat opleveren. Met meer bezoekers is de kans groter dat je meer rendement behaalt. Het meten van je bezoekersaantallen is daarom een must. Naast het meten van het totaal aantal bezoekers kunnen wel tal van andere zaken meten, zoals waar bezoekers vandaan komen, welke acties ze op je site doen, welke pagina’s populair zijn en welke onderdelen van de site aandacht nodig hebben. Met deze resultaten kunnen we de website continu aanpassen om je rendement te verhogen.

Google Analytics

Zoekmachinemarketing

Een goed gebouwde website levert niet per definitie veel op. Zeker wanneer er veel concurrerende websites te vinden zijn, is het niet vanzelfsprekend dat jouw website automatisch marktaandeel van de marktleiders afsnoept. Via zoekmachinemarketing zorg je ervoor dat er meer bezoekers naar je website worden geleid. Dit kan zowel betaald met advertenties via bijvoorbeeld Google AdWords of onbetaald door goede zoekmachineoptimalisatie, zichtbaarheid creeeren via social media of via andere activiteiten zoals lezingen en workshops. We bieden zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinemarketing aan als aanvullende dienst op het bouwen van een goede website.

Samen aan de slag

Ben jij ondernemer en wil je goed vertegenwoordigd aan de slag op internet? Maak dan een afspraak om eens te komen sparren! We denken graag met je mee en willen voor je aan de slag met het realiseren van een website waarmee jij je doelen behaalt.

That's Yours bouwt al bijna 10 jaar websites, techniek en oplossingen voor midden- en kleinbedrijf. Dit doen we vanuit Hoeven naast Etten-Leur, tussen Breda en Roosendaal in. We houden van kwaliteit en duidelijkheid onder het genot van Brabantse gezelligheid.
Zoeken naar de beste oplossing, daar zijn we goed in! Websites, webwinkels en apps die werk uit handen nemen, doen wat ze moeten doen en de investering snel terug verdienen. Kom eens sparren!