De webdiensten van That’s Yours zijn ondergebracht bij Sitez. Ben je op zoek naar webdesign Roosendaal of webdesign Etten-Leur? Kijk dan snel op de website van Sitez!

WEBDESIGN

We begeleiden je van concept tot realisatie. Wat wil je met je site bereiken? Wie is je doelgroep? Hoe moet je site eruit gaan zien en wat is het resultaat van je website? Met een duidelijk plan van aanpak weet je waar je aan toe bent en wat er van wie wordt verwacht.

Veel expertise hebben we zelf in huis en voor wat we niet in huis hebben, hebben we sterke partners, bijvoorbeeld voor fotografie, het schrijven van teksten of een zoekmachine marketingtraject.

We bouwen graag met het pakket WordPress, waarmee je zelf de inhoud van je website beheert. Het is eenvoudig, helemaal naar wens aan te passen en vooral Open Source en daarom gratis! WordPress wordt goed onderhouden waardoor je altijd up to date bent met de laatste trends.

Vanaf € 800,- kunnen we je een traject aanbieden waarbij we van begin tot eind meedenken over je website. Minder budget of juist veel wensen? Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Tijd voor een (nieuwe) website?

Neem contact op!

WEBSHOPS

Een goede webshop bouwen is één, maar je doel is natuurlijk zoveel mogelijk producten verkopen. Hoe trekken we bezoekers naar je site? En hoe wordt de bezoeker zo snel mogelijk verleidt tot een aankoop?

We zorgen ervoor dat je webshop goed gevonden wordt en optimaliseren de techniek voor Google en andere zoekdiensten. Samen met sterke partners kunnen we je shop in de markt zetten of meer verkeer naar je site genereren.

WooCommerce is een krachtige uitbreiding op WordPress om robuuste webshops mee in te richten. “Kan niet” kennen we niet; mis je functionaliteit, dan bouwen we die bij. Bij hele specifieke wensen is het zelfs mogelijk om de shop volledig als maatwerk te laten ontwikkelen.

Vanaf € 1.200,- bieden we webshops op basis van WooCommerce met een vormgeving naar keuze. Neem contact op voor een offerte die bij jouw wensen past!

Meer geld verdienen met een webshop?

Neem contact op!

APPS

Met apps geef je je gebruikers een nog betere gebruikservaring op een smartphone of een tablet. Apps gaan verder waar een website ophoudt. Veel voorkomende taken of specialistische diensten zijn vaak interessant om in de vorm van een app aan te bieden.

Vaak begint een app met een goed idee. Wij nemen de technische uitvoering voor onze rekening. Wellicht is er ook een koppeling nodig met de website of een andere service. Ook daarbij kunnen we je van dienst zijn.

Via het ontwikkelplatform PhoneGap ontwikkelen we je app direct voor meerdere platforms, zoals Android, iOs en Windows. Geen dubbele kosten dus! Integratie van de features van je smartphone zoals bijvoorbeelde de camera of gps zijn geen probleem.

Apps worden voornamelijk op maat gemaakt. Vooraf een prijs noemen is daarom lastig. We zijn meestal wel een aantal dagen aan het ontwikkelen, testen en overleggen. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ideeën voor een app?

Neem contact op!

HOSTING

Als er iets mis is met je website of als je instellingen veranderd wil hebben, dan is het wel zo handig om één aanspreekpunt te hebben. Als ondersteunende dienst bieden we daarom ook hosting voor je website of webshop aan.

Voordelige hosting in de cloud van een van de grootste hostingplatforms in Nederland, redundant uitgevoerd om de kans op storing te minimaliseren en voorzien van een betrouwbare backup.

Wanneer we ook de hosting van je website mogen verzorgen, kunnen we snel ingrijpen bij een eventuele storing, sneller ontwikkelen en betere oplossingen aanbieden.

Hostingpakketten bieden we in drie smaken: basic, regular en extreme, vanaf € 65,- per jaar. Je krijgt een .nl-domein cadeau bij een hostingpakket en zo nodig verhuizen we je domeinnaam gratis.

Hosting regelen?

Direct bestellen!


Je naam*

Je e-mailadres*

Onderwerp

Je bericht

Neem contact op

Meer weten over producten of diensten, een offerte aanvragen of gewoon een keer kennismaken? We horen graag van je!

Vul het formulier hiernaast in en we komen zo snel mogelijk terug op je vraag of reactie.