Blog

Wat zet je op je homepage?

De homepage is de meest bezochte pagina van de meeste websites. Hij moet nieuwe bezoekers aanspreken en ze overtuigen dat ze op het juiste adres zijn voor informatie, een dienst of een product.

Lees verder »

Meer dan alleen een visitekaartje

De tijd dat een website niets meer was dan een duur visitekaartje is natuurlijk al lang voorbij. Een site is een van de belangrijkste instrumenten die je als ondernemer in kunt zetten in je marketingtraject.

Lees verder »

Google wil een beter mobiel internet

Sinds 21 april 2015 laat Google de snelheid van mobiele websites zwaarder meewegen bij de ranking van zoekresultaten. Voldoet je website niet aan de Google richtlijnen, dan zak je dus in de mobiele zoekresultaten naar beneden met je dienst of product.

Lees verder »

Wat kost een website?

Websites en webwinkels zijn er in alle soorten en maten en hebben ook allemaal een eigen prijs. Voor een klein prijsje kan de buurjongen op zijn zolderkamer een site voor je bouwen. Een goede site kost misschien iets meer, maar verdient zichzelf snel terug.

Lees verder »


That's Yours bouwt al bijna 10 jaar websites, techniek en oplossingen voor midden- en kleinbedrijf. Dit doen we vanuit Hoeven naast Etten-Leur, tussen Breda en Roosendaal in. We houden van kwaliteit en duidelijkheid onder het genot van Brabantse gezelligheid.
Zoeken naar de beste oplossing, daar zijn we goed in! Websites, webwinkels en apps die werk uit handen nemen, doen wat ze moeten doen en de investering snel terug verdienen. Kom eens sparren!